bowl fire

A vörös Panda Szinre lép!

Episode updated 9 months ago
1036 1036 views
1 1 comment

Some info from author:

Hamarosan

A Vörös Panda története

1 Fejezet: A vörös Panda Szinre lép.

A történet a Párizsireptéren veszi kezdettét. Egy lány húzza maga után a bőröndjét és a reptér kijáratánál meg áll. A lányka hosszú barna haja van ami egy copfban van be fogva.A lányt Szabó Miyako-nak hívják. Miyako körbenézet Taxit kereset. 

-Áh meg is van! - Kiáltott fel Miyako és a Taxis felé vette az irányt. A taxi sofőr egy kedves Idősebb bácsi volt. Aki kiszállt a kocsiból. 

- Jó napot.

- Jó napot. - Köszönt vissza Miyako a sofőrnek.  A sofőr hátrasétált a  csomagtartójához. Kinyitotta hogy beletegye Miyako bőröndjét a csomag tartóba.

- Köszönöm.- Miután a sofőr be tette a bőröndöt a csomagtartóba mindketten előre ültek.

-  Hova vihetem önt? - Kérdezte a sofőr. Miyako el mosolyodót. Tudta hogy a nagymamájához kellene mennie de a repülője korában érkezte.  Ezért úgy dönt egy helyet mindenképp meg nézne mielőtt a nagymamájához megy.

- A Louvre-hoz - Mondta  Miyako. A sofőr ki el indította az Autot és el is indultak

*

A taxisofőr negált a Louvre mellet. Miyako kiszált 

-  Kis hölgy biztos, hogy itt akar kiszállni? El vihetem máshova is.

- Igen Biztos. Ezt a helyet mindenképp meg szeretném nézni. De köszönöm a kedvességét. - Válaszolt Miyako a sofőrnek.

- Rendben van! További szép napot. 

- Önnek is! Viszlát. - Ezután a sofőr tovább ment Miyako pedig  elindult a Louvre felé. Megállt a Louvre ellőt.

- El se hiszem hogy itt vagyok. Olyan rég el szeretem volna jönni megnézni a Louvre-t!

Mondta Magában Miyako. Egyszer csak   egy Furcsa zajra és hangzavarra lettek figyelmesek. Miyako a Zaj irányába nézet nem tudta el képzelni mi lehet. Egy Furcsa Férfi Kővé változtatta az embereket.  A férfin nagyon furcsa ruhát viselt mint aki a 1800 évekből mászót volna élő. A kezében egy régi sétabotot tartott. 

- Így most már ti is gyönyörű műemlékek lesztek! Így jár az, aki nem tiszteli a műemlékeket. -Ezt kiáltozta a férfi miközben az embereket kővé változtatta. Miyako annyira le döbbent hogy nem tudta mi tevő legyen. A Férfi ki szemelte magának Miyakot és rá mutat. 

- Te ott! Igen te a barna ingben! Látom te most érkeztél ide. Mit szolnál, ha te is műemlék lennél.

Miyako Tudta hogy nagy bajban van. A férfi rá mutatott a boyával Miyakoral amiből egy sugár jött ki és Miyako felé tartott. Miyako tudta hogy nem fog tudni ki térni előle. Miyako Le hunyta a szemét mikor egyszer csak érezte hogy valaki fel kapta öt és el vitte öt.

- Bocsi haver , de kicsit sok már a műemlék. - Szólalt meg egy fiú hangja. Miyako ki nyitotta a szemét és egy Fekete Macskába bujt fiú tartotta öt a karjaiban. Miyako elpirulva nézet a fiúra. A fiú Miyakora nézet.

- Minden rendben? – Kérdezte a fiú.

- Igen minden oké. Köszönöm, hogy meg mentettél.

- Ugyan egy szuper hősnek ez a feladata. – Válaszolta a Fiú vagányan. Ekkor a férfi Feléjük szaladt, amikor egyszer csak egy lány is meg jelent és a Jojójával el kapta a férfi lábát és a férfi el eset. 

- Csak lassan a testtel. – Mondta a lány majd harcba keveredett a furcsa férfival. Macska letette a Miyakot és Katicához szaladt volna, amikor Miyako meg fogta a kezét.

- Várj! Ki vagy te.

- Hívj csak Fekete Macskának. – Mondta a fiú ez után le ment a lánynak segíteni. Katica és fekete macska közös erővel legyőztek a férfit, aki vissza változót. 

- Szép volt! - Mondták egymásnak a szuperhősök és egy furcsa csipogó hangra lett Miyako figyelmes. 

- Mennem kell! Viszlát. 

- Viszlát Bogárkám. - Köszönt el Macska Katicától. Miyako A bőröndjét kereste mikor Fekete Macska oda vitte neki.

- Ez a tiéd Igaz?

- Oh! a Bőröndöm! Köszönöm. - Köszönte meg Miyako Macskától.

- Igazán a semmiség. Au revoir kis hölgy. - Köszönt el Macska majd el ment.

- Várj! - Kiáltott Miyako de Macska addigra már mesze járt. 

- Meg akartam köszöni hogy meg mentet.- Mondta Miyako magában. Egyszer csak meg jelent egy lány aki a mobiljával kamerázott és elindult Miyako felé.

-Szia, mond csak milyen érzés volt Fekete Macska karjai között lenni? –Pontosan Alya volt az, aki ép Miyakot kérdezgette

-Ne haragudj de...

-Jaj, ne haragudj! Katica Blogot vezetek és a Nézők, kíváncsiak milyen erezés volt, hogy egy Szuper hős mentett meg téged.-Vágot Miyako szavába Alya.

-Ne haragudj, de nem rég érkeztem meg Párizsba és Ezekről a szuper hősökről most hallok először.

Alya csodálkozva nézet Miyakora majd ki kapcsolta a mobilját.

- Mi az hogy nem ismered Katicát és Fekete macskát! Hiszen ők Párizs védelmezői. - Mondta csodálkozva Alya.  Miyako nagyon szegyélős volt

- Én nem ide valósi vagyok szóval...

- Ahhoz képest, hogy nem vagy Francia nagyon szépen beszéled a nyelvet.

- Igen édesanyám Francia szóval tudok franciául .- Válaszolta Miyako. Alya a kezét nyújtottá majd azt mondta.

-Alya Césaire vagyok és téged, hogy hívnak?

-Engem Miyako. Miyako Szabó. –Mutatkozot be Miyako Alya-nak majd kezet fogot vele. Miyako örült, hogy találkozót egy vele, egykorúval. Ekkor Marinette a távolból feléjük szaladt.

- Na, végre csajszi. Hol voltál? Le maradtál Katica és Fekete Macskáról 

-Sajnálom Alya de el tévedtem út közben. –Válaszolta Marinette Alyanak miközben levegő után kapkodott. Miyako rá nézet a Mobiljára. Marinette észrevette Miyakot. Hisz ö volt az a lány akit Macska megmentett.

-És ö kicsoda? - Érdeklődőt Marinette. Alya válaszolt volna mikor Miyako fel kiáltott.

- Jézusom! Ennyi az idő! A nagymamám betegre aggodja magát! –Meg fogta a bőröndjét és el szalad ott hagyta Marinettet és Alyat akik csodálkozva néztek utána.  Miyako nem nézet körbe a kereszteződésnél és át szaladt. Az a kocsi, amiben Adrien ült majdnem elütötte Miyako. 

-Hé, néz, körül mielőtt át szaladsz! Ostoba Turisták. –Mondta Adrien biztonsági őre. Adrien ki nézet az ablakon és Látta, ahogy Miyako a metróhoz szalad. Miyako leszaladt a metróhoz. Ment két megállót majd mikor leszállt elkezdet fel felé szaladni.

 

*

Miyako kijött a metróból és elővette a kis jegyzet füzetért. A füzetben egy térkép volt. amin be volt jelölve merrefelé kell mennie. Miyako ment a járdán közbe a jegyzet fűzetett nézte biztos hogy jó irányba halad. Megállt egy szép fehér épület előtt. Szerencséjére az akapu nyitva volt igy be tudott menni az épületbe. Egy kis folyosó fogadta öt a aminek a végén volt egy lift. Miyako le hívta a liftet, miután a lift-be beszállt. a 4-ikre ment vele. Kiszált a liftből és a Nagymamájának az ajtajához ment. Miyako tudta, hogy nyitva van az ajtó így be nyitott a lakásba.  Halkan le tette a bőröndjét és le vette a cipőjét halkan el indult a nappali felé, hogy köszönjön a nagy mamáját. A nagy mamája  az ágyon feküdt mikor Miyako be ment hozzá. Halkan kedvesen köszönt a nagy mamájának.

- Szia, nagyi.

- Szia, drágám. Hát megjöttél. –Mondta Miyako Nagy mamája miközben Óvatosan felült és megölelte unokáját

-Jól telt az utad?

- Igen nagyi ne haragudj, hogy késtem el szaladt az idő. –Ekkor meg halotta, hogy a TV-ben a hírekben Katicáról és Fekete macskáról beszélnek. 

-Ma a Louvre-nál Katica és Fekete macskának sikeresen sikerült megállítaniuk egy újabb gonosztevőt. Aki a Város lakóit kezdte el köve változtatni. –Mondta a Hírekben a hölgy. Miyako csodálkozva nézte a TV-t.

- Párizsnak vannak Szuper hősei. Tök jó pofa!Ugye? – Mesélte nagymamája Miyakonak. Miyako el akarta mesélni nagyiának hogy ö is ott volt a Louvre-nal, amikor elkezdet csörögni a telefon.

-Hagyd csak Drágám majd én fel veszem. Te csak menny pakolj be a szobádba elkészítettem neked. –Mondta Miyako nagymamája kedvesen

- Rendben! Köszi Nagyi! – válaszolt majd ki szaladt a bőröndjéért és elindult a szobájába. A Nagyi fel vette a Telefont. Meg várta amíg  hogy Miyako be csukja a szoba ajtaja majd a telefonba szolt.

- Igen? Igen megérkezte Miyako.

Mondta Miyako nagy mamája a telefonba. Miyako szülei hívták, hogy meg érkezte ez.  Miyako ledöbbent hogy nagymamája mit csinált a szobájával. A szoba újra lett festve és ki lettek a bútorok cserélve. A legjobb hogy a szoba erkélyes volt és a kilátás a Eiffel toronyra nézet. Miyako Imádta a szobát.  Nagymamája be nyitott hozzá.

- Úgy gondoltam kicsit fel dobom a régi szobát, ha már hosszú távra ide költözöl. remélem tetszik.

- Viccelsz nagymama! Imádom! Nagyon szépen köszönöm – Csatant ki az őrömtől Miyako és átölelté a nagy mamáját.

-Ennek örülök Hamarosan meg Vacsorázunk, aztán át beszéljük hogy jutsz el az iskolába holnap.

- Rendben van Nagyi! - Válaszolt Miyako és el kezdet kipakolni a bőröndjéből. 

 

*

 

Másnap Miyako Izgatottan ki ugrót az ágyból és készülődőt az iskolába. - Alig várom hogy találkozzak az új osztálytársaimmal. - Mondta magában Miyako majd felöltözőt. Ki ment meg reggelizte majd elköszönt nagymamájától. 

- Szia, nagyi akkor mente!

-Várj egy kicsit drágám.- Kérte Miyako nagymamája. 

-Ezt neked szeretném adni. Ez egy Szerencse hozó talizmán, ami varázserővel bír. – mesélte Miyako nagymamája

-WOW Tényleg?!- Csodálkozott Miyako ugyan is nagyon szerette a ilyen dolgokat.

- Igen majd próbáld fel, ha lesz időd. – mondta nagymamája. Miyako ezután elköszönt és ki ment az ajtón. Miyako leszaladt a lépcsőn és elindult az iskolába.

 

*

 

- Azt hiszem ez lesz az a iskola ahova nagyi be íratott - Reményikedet Miyako majd a iskola felé ment. Bement az iskola udvarára és az egyik diák, útba igazította öt az Igazgatói iroda felé.

- Már vártalak Szabó Miyako.- Mondta az Igazgató kedvesen.

- Gyere, foglalj helyet. – Miyako oda ment helyet foglalt majd az igazgató kérdéseket tett fel.

- Nos Miyako tudom a Francia nyelv kicsit furcsa neked, de remélem hamar meg szokod az új környezetet. Ha bármi problémád van, nyugodtan kérhetsz segítséget a diákjaink nagyon segítőkészek.

-Köszönöm, de azt hiszem meg leszek. Elég gyorsan alkalmazkodom. 

– Ezt örömmel halom. Örülök hogy ilyen művész jár a iskolánkba. Le kísérlek a osztályodba ahol találkozhatsz az osztály főnököddel. - Fejezte be a mondattá az  igazgató ez után lekísérte Miyakot az osztályterem elé. Az igazgató be kopogót majd ki hívta az osztályfőnököt. 

- Ö itt Miss Caline Bustier ö lesz az osztályfőnököd. - Mutatta be az igazgató. Miss Caline Bustier a kezét nyújtottá.

- Örülök, hogy meg ismerhettelek Miyako. – mondta a tanárnő. Miyako illedelmesen kezet fogót a tanárnővel. 

- Tudja tanárnő én kicsit szégyellős vagyok sok ember előtt. 

– Ne aggódj. Minden rendbe lesz. Mindjárt behívlak, és akkor majd bejössz. – Nyugtatta a Caline Bustier Miyakot majd bement a terembe.

-Egy kis figyelmet kérek. Ma bővül egy új taggal az osztályunk. Legyetek kedvesek az új osztálytársatokhoz és segítsetek neki hogy hamarabb be illeszkedjen. Gyere Miyako. – Mondta a tanárnő és be hívta Miyakot.  Miyako vet egy nagy levegőt be ment a osztályterembe. Miután be ment a tanárnő mellé állt.

- Hé, ez a tegnapi lány, akit a Louvre láttunk. –Sugta Alya Marinettnek

Tényleg! – válaszolta Marinette. - A tanárnő folytatta a mondani valóját.

- Az ö neve Miyako Szabó. Magyarországról költözött ide hozzánk. Mesélj magadról egy kicsit Miyako. – Biztatta a tanárnő Miyakot.

- Hát nem is tudom, mit kellene mondanom. – Miyako elpirul. Mikor sok ember ellőt kell beszélnie mindig zavarba jön.  Adrien látta, hogy a lány kicsit zavarban van, ezért úgy döntött segít neki.

-Hol tanultál meg Franciául? – Kérdezte Adrien 

-Hát Anyukám itt nőtt fel Párizsban és Apukám Magyar. De szeretek több nyelven beszélni ezért meg tanultam Angolul, Magyarul, Franciául és Japánul is. Igaz a Francián még van mit csiszolnom. – Tette hozzá szégyellősen Miyako.

-Hm, nekem olyan ismerős a neved. Mintha halottam volna már valahol. – mondta Marinette magában és elő vette a Tab letett és rá kereset a nevére.

-Jól van, gyerekek szeretnék egy önkéntest, aki segít Miyakonak és körbe vezeti. – Kérte  a tanárnő. Miyako elpirulva nézet a tanárnőre. Ekkor Adrien felemelte a kezét rajta kívül még más diák is.

-Jól van Akkor Adrien majd meg mutat neked a szünetben mindent. - Válaszolta a tanárnő ekkor Chloé fel kiáltot.

-Micsoda! Minek ennek a kis Fruskának segítség és miért Pont Adrien. Ez halataln!

-Na de Bourgeois kisaszony .- Szólt a tanárnő Chloéra. 

-Bourgeois .- mondta magában Miyako csendben  Chloéra nézet majd oda ment hozzá.  Alaposan meg nézte öt .

- Még is mit csinál? – kérdezte Sabrina meg rémültem.

- Te vagy a polgármester lánya igaz? Már halottam rólad. – Mondta Miyako Chloénak aki öröm fogta el, hogy Miyako ismeri öt

-Oh, szóval te egy rajongom vagy. - mondta Chloé boldogan. Miyako így már mindent értett.

- Nem vagyok, a rajongod, elégé rossz hírneved van. Szóval én a helyedben elégé meg válogatnám a szavaimat. – Chloé felháborodva nézet Miyakora.

-Ha tudod, ki vagyok, akkor azt is tudhatnád, mire vagyok képes.Hát mivel nem tudod, én ki vagyok, ezért apa kislánya ne ijeszt meg bocsi. –Chloé ekkor mondani akart valamit mikor Marinette felkiáltott. Az osztály figyelme Marinettre irányút. 

-Tudtam, hogy halottam a nevedet valahol! Te vagy Miyako Szabó  te rajzoltad a Avanday című képregény! Mostanában lesz egy kiáltásod Párizsban! – Mondta Marinette. Az osztály döbbenten nézet Miyakora. Miyako nem nagyon akarta, hogy ez ki tudódjon. Áttol félt hogy csak azért barátkoznának vele mert képregény rajzoló.

-Jól van gyerekek csend legyen. Miyako foglalj helyet, Ivan mellet. Azt kezdjük az orrát. –Kérte a tanárnő majd meg mutatta hova üljön Miyako. Miyako beült a fiú mellé. Rá mosolygott

- Mizu nagy fiu? –Mondta mosolyogva neki Miyako.

 

 

*

 

A szünetben Miyako felállt és ki ment a teremből. Körbe szeretett volna nézni az iskolában mikor Alya oda ment hozzá.

- Oh ha holnap be hozom a Avanday képregényemet alá írnád nekem légyszí – Mondta Alya izgatottan.

- Persze szívesen alá írom neked. Nem tudtam, hogy itt Franciaországban ennyire híres a Munkám. Itt is szoktak lenni ilyen Comicon-ok igaz? – Érdeklődőt Miyako Alyatol.

- Igen, majd ha szeretnéd, megnézem neked mikor lesz a következő. – Válaszólt neki Nathalie

- Köszönöm kedves tőletek. Ekkor Mino és Adrien ki jöttek a teremből él látták, hogy páran körbe veszik Miyakot. Mino Adrienre-nézet.

- Nahát, az új csaj nem semmi. Ki hitte volna róla, hogy egy képregény rajzolók- Mondta Mino meg lepetten Adrienre. Adrien válaszolt volna mikor Miyako oda ment hozzá.

- Sziasztok, Bocsi te vagy Adrien ugye?- Érdeklődőt Miyako.

- Igen én vagyok. Gyere, körbe kísérlek az iskolába. - Válaszolta Adrien majd meg fogta Miyako kezét és elmentek. Marinette és Alya döbbenten néztek, hogy Miyako meg fogta Adrien kezét.

- Ez a csaj aztán nem habozik. –Mondta Alya. Marinette egy kicsit meg ilyet. Hogy kézen fogva mentek el Adriennel. Marinette Alyahoz fordult.

- Jézusom Alya láttád?! Meg kezén foga mentek el! Mi lesz, ha egy szerelem első látásra és egymásba szeretnek és esélyem se lesz Adrienél.

- Marinette nyugodj meg. Nem hiszem, hogy ennyitől egymásba szeretnek. Lehet, hogy Miyako csak egyedül éri magát. – Marinette belegondolt abba amit Alya mondot. Hiszen Miyako egyedül van egy idegen országban lehet hogy csak barátkozni szeretne. Mikor a többiek nem látták ötét. Miyako meg szorította kicsit Adrient, kezét.

- Ne haragudj. Ki tudunk menni kicsit a levegőre? – Kérte Miyako aki egy kicsit rosszul érezte magát. Adrien ezt észrevette, hogy valami gond lehet.

- Persze ki mehetünk. Gyere erre röviden. –mondta Adrien ágodva. Ki mentek a levegőre. Miyako leült egy padra addig Adrien elszaladt. Párperc múlva visszajött és hózott neki, egy üveg vizet.

- Biztos jól vagy? – Kérdezte aggódva Adrien Miyakot. Miyako vet egy nagy levegőt.

- Nem kell aggódnod. Mind rendben van. Csak nem vagyok a tömeghez hozzá szokva. De idővel meg szokom. Köszönöm.– Miyako el fogata Adrien-töl a vizet majd ivót egy kis vizet. Adrien így értette miért van rosszul a lány. Adrien leült Miyako mellé.

- Én még nem olvastam a képregényedet csak halottam róla. Majd meg szerzem és elolvasom.

- Hagyat csak. Holnap hozok neked egy példányt belőle. –Ajánlotta fel Miyako Adreiennek aki ennek meg örült.

- Tényleg az Szuper Lenne.

- Mond csak Adrien. Mit tudsz te Fekete Macskáról? – Adrien meg lepődött Miyako kérdésére.

- Hogy érted. Hát ök. Párizs egyik szuperhőse. Katica, Fekete Macska és a többiek egyűt Védelmezik Párizst a gonosztól. – Válaszolta Adrien Miyakonak. Miyako összekulcsolta a kezét majd ezt mondta.

- Értem akkor nem tudod, hol lehetne velük találkozni. Igazából engem csak Fekete macska érdekel. – Adrien elpirult. Nem tudta elképzelni mit szeretne Miyako fekete macskától. Eközben Marinette és Alya közel hozzájuk próbálták hallgatni miről beszélgetnek.

- Nem hallom miről beszélnek. – motyókat Marinette idegesen.

- Nyugalom csajszi biztos nem komoly. – Nyugtatgatta Alya amikor egyszer csak meg fogta Miyako Adrien kezét majd a szemébe nézet.

- Köszi, Adrien. Remélem, barátok lehetünk. – Adrien elpirult.

- Persze. Miyako – Adrien Elmosolyodott. majd Miyáko annyira örült, hogy át ölelte Adrient.

- Szuper akkor te vagy az első barátom. –Mondta Boldogan Miyako Adrien pedig teljesen elpirult, hogy ennyire közvetett vele Miyako. Miyako hirtelen kicsit háttrébb ült és azt mondta.

- Jaj, bocsánat! El fellejtettem, hogy itt az a szokás, hogy távolságot tartanak az emberek egymás között. Bocsi én nagyon közvetett vagyok. Remélem nem hoztalak zavarban. - Mentegetőzőt Miyako és így próbált elnézést kérni Adrientöl. Adrien elpirulva meg vakarta a fejét.

- Semmi baj csak meg leptél engem. – Válaszolta Adrien. Ekkor egyszer csak hang zavara lettek figyelmesek. A fák gyökerei feltörték a köveket. És egy ilyen gyökér Adrien és Miyako felé tartott. Adrien meg fogta Miyakot .

- Vigyáz! - Kiáltott Adrien és Arrébb lökte magukat. Ép hogy ki tudták a gyökereket kerülni. Miyako döbbenten nézet, hogy még is mi folyik it.

- Mi történt? - Kérdezte Miyako döbbenten. Adrien tudta, hogy ez egy Akuma Miatt van. Meg fogta Miyakot.

- Gyere, biztonságba kell menünk. – Mondta Adrien és el kezdtek biztonságos helyre szaladni. Egyszer csak egy furcsa nő jelent meg elöltük. Aki a fákat irányította.

- Senki se tiszteli és védi a természetet! Majd én meg védem. – Mondta a hölgy majd rájuk támadt és ekkor meg jelent Katica.

- Katica! – Mondta boldogan Adrien. Miyako döbbenten nézet. Katica hozzájuk fordult.

- Adrien vidd a lányt biztonságba addig feltartom öt. – Mondta Katica Adrien bólintott egyet.

- Gyere – Mondta Miyakonak és elindultak a város felé. A nő megint rájuk támat ekkor Katica kitért a támadás elöl. Később mikor biztonságba értek. Adrien Meg fogta Miyako vállát.

- Maradj Itt. Itt biztonságban vagy hívok segítséget. – Miután el ez mondta Adrien ki szaladt.

- Adrien várj! - Kiáltót Miyako és Adrien utána szaladt volna. De ahogy ki nézet Nem találta Adrient. Miyako visszament a kis utcába és leült a lépcsőre.

- Mi tévő legyek. – Gondolta magába Miyako mikor eszébe jutott a nagy mamájától kapót ajándék.

- Tényleg nagyi ajándéka. Egy bross. Milyen aranyos. – Mondta magába Miyako. Amikor hozzá ért a brosshoz egy fény jött ki a kis dobozból és egy kis aranyos lény jelent meg Miyako előtt.

- Örülök, hogy meg ismerhetlek Miyako.- Mondta a kis Kwami Miyakonak.

- Jézusom de édes. – Mondta Miyako.

- Az én nevem Panny. Miyako te egy különleges lány vagy ezért adta a nagymamád oda neked ezt a Talizmánt. Sötétet idők jönnek és segítened kell Katicának, hogy szövetségesek legyenek.

- Várj, hogy tudnék én segíteni Katicáénak. Hisz én nem vagyok Szuperhős. – Érdeklődőt kiváncsia Panny-nál mikor egyszer csak arra lett figyelmes Miyako hogy harci kiáltások vannak. Miyako ki szaladt meg nézni mi történik.

- Miyako várj! – Mondta Panny és utána ment. Miyako látta, hogy a Katica és Fekete Macska bajban vannak és Macska egyedül próbál segíteni Katicának. Katica használni akarta a Yoyo-ját mikor a fa gyökere a kezénél fogva fel emelte és felkapta öt.

- ÁÁÁH!- kiáltott Katica majd Macska.

- Katica! – Ekkor a Fa gyökere elkapta Macska lábát is.

- Fu hu hu. –Kuncogót a nő miközben fel kapat Macskát. Miyako döbbenten nézet rejtek helyéről az egészet, amíg a kis Kwami oda nem ért.

- Panny csinálj, valamit kérlek. –Kérte a kis Kwamit Miyako.

- Én ne tehetek semmit Miyako. De te meg meheted őket. Több van benned, mint ahogy gondolnád. Csak biz magadban. – Mondta a kis Kwami Miyakonak aki össze szorította a kezét.

- Csak te tudod meg menteni öket. – Miyako vet egy nagy levegőt.

- Mit kell tennem.

- Mond azt, hogy Csikókat fel fel! – Mondta a kis Kwami. Miyako bólintott egyet majd azt mondta.

- Panny Csikókat fel! – Ekkor Miyako át változót Vörös Pandává.

- Há há veled kezdem Fekete Macska. Bucsuz el az életedtől. – Mondta a nő és Macskára Támadt.

- MACSKAAA! - Kiáltott a Katica ekkor egyszer csak egy sötét villanás és macska előtt meg jelent egy lány, aki szétvágta a gyökereket. Macska és a Katica döbbenten néztek.

- Te átkozót hogy merted bántani a kis növényeimet. Ki vagy te! – Ordította a nő mérgesen. Macska lábán levő gyökereket is szétvágta a lány. Macska döbbenten nézet a lányra. A lány elmosolyodott.

- Az én nevem Vörös Panda! És azért jöttem, hogy levágjalak. – Mondta Vörös Panda. Eközben halálfej ledöbbent.

- Micsoda! Ilyen Talizmán nem volt benne a könyvben meg is honnan került elő. – Gondolkodót el Halálfej majd azt mondta.

- Először a Pandával végezel, majd hozd el a többi Talizmánját.

- Értettem. – Válaszolt a nő, aki Pandára támadt. Panda szétvágta a Fákat, amivel támadt. Egyszerűséggel ugrált a fák között, ami a nőt nagyon zavart, hogy nem bírja el kapni. A Bisento segítségével egyszerűen vágta szét a fák gyökerét. Panda úgy ugrót, hogy ki a Bisento segítségével egy szerűen ki tudja szabadítani Katicát.

- Katica! Mond, meg mit tegyek! hogy lehet öt legyőzni. – Kiáltotta Panda. Katica körbenézet és látta hogy a karkötőjében van a Akuma.

- Panda! A karkötőjét! Abban van az Akuma. – Válaszolta Katica. Panda elmosolyodott.

- Jól van! Macska! Fedez, engem kérlek. – Kérte Panda Macskát.

- Rendben! – Válaszolta Macska és együtt neki rohantak a hölgynek. Ahogy Próbált támadni Panda elhárította a támadást. Majd Ugrót, egyet és a Bisento segítségével Kettévágta a karkötött, amiből ki repült az Akuma.

- Most Katica! – Kiáltott Macska. Katica A yoyo elkezdte lengetni.

- Számodra vége a játéknak. Ideje hogy meg tisztulj! - A yoyo-val elkapta a kis lepkét.

- Meg vagy! Viszlát, kis pillangó. Csodálatos Katicabogár!- Föl dobta a magasba a Yoyo- amiből rengeteg kis Katica lett amik vissza alították a városba a rendet. Macska odament Katicához.

- Szép munka volt. – Öklözőt Macska és Katica. Katica észrevette, hogy Macska Panda felé megy. Panda ép a Bisentott nézte.

- Köszönöm, hogy segítettél nekünk. – Köszönte meg Macska. Majd Panda felé fordult.

- Örülök, hogy segíthetem neked. – majd Panda közelebb hajolt Macskához.

- Mit csinálsz. – Kérdezte macska meg lepetten majd Panda arcon puszilta macskát. Katica döbbenten néztek rá. Macska is meg lepődött.

- Evvel tartoztam neked – Válaszolta Panda. Macska nem tudod meg szólalni. Katica ekkor odalépet hozzájuk.

- Ki vagy te? és miért segítettél nekünk? – Kérdezte Katica mikor egyszerre csak csomópityegő hang kezdet el hallatszani.

- Ajaj!

- Lejárt az idő.

- Sziasztok! – mondta Panda is elment neki is pityeget a brossa, de előtte még válaszolt Katicának.

- Hívj csak Vörös Pandának. – Majd elindult macska felé meg fogta a vállát és azt mondta neki.

- Hamarosan megint találkozunk. – Aztán elment.

- Vörös Panda… - Mondta Macska majd ö is tovább ált mielőtt visszaváltozik. Miyako visszament oda ahol Adrien hagyta öt. Ott visszaváltozót és Panny a kezébe repült.

- Fuh ez kimerítő volt. - Mondta a kis Kwami.

- Köszönöm Panny. Ha te nem lennél nem tudtam volna meg köszöni Macskának hogy meg mentett engem.

- Semmiség, de még sok mindent meg kell majd beszélnünk.

- Értem - Válaszolt Miyako majd mikor elindult vissza az iskolába akkor jött vele szembe Adrien.

- Minden Redben? –Kérdezte Adrien

- Persze de menyünk vissza az iskolába nehogy bajba keveredjünk. – Így visszamentek az Iskolába.

*

Az nap este Miyako épp lefeküdt aludni mikor a kis Kwami mesélt neki.

- Figyelj Miyako. Neked az a feladatod, hogy meg véd Katicát és a többieket a közelgő gonosztól.

- Még is milyen gonosztól Panny? –kérdezte Miyako.

- Hamarosan mindenre fény derül Miyako. De először az erődet kell meg tanulnod használni. Különben nem tudod Megvédeni a többieket. – Mondta Panny.

- Redben van mindent meg teszek majd Panny. – Válaszolta Miyako és ez után lefeküdt aludni. Miyako mielőtt elaludt volna azon gondolkodót vajon a nagy mamája tud e erről a Kwamirol.

 

Folytatjuk…

Comments:

Kovács Hanna Zorka's avatar
Kovács Hanna Zorka

Nekem idáig nagyin tetszik a story, de figyelj a szóismétlésekre


@kovacs_hanna_zorka
over 1 year ago