bowl fire
Izufvc
Badges

Sziasztok én Tina vagyok. Nekem rengeteg történetem van, amit igaz először animációs sorozatban akartam volna megvalósítani. Sajnos a szűk idő miatt az nem igazán meg így áttértem a képregényre ami számomra sokkalta gyorsabb. A mangáim elsősorban a humorra és a drámára épül. Emellett van youtube csatornám ahova csinálok film, anime bemutatókat és rajz videókat.

Ha valakit érdekel.
Youtube csatorna link:https://www.youtube.com/channel/UCCJEvOzxy9z03AUxiGd6O0g?view_as=subscriber

Minden információt ami a képregény készítéssel zajlik azt majd a Facebook oldalon fogjátok megtalálni.Mikor jön új rész stb.
https://www.facebook.com/LeafTina/?modal=suggested_action&notif_id=1558128219024690&notif_t=page_user_activity

国籍 ハンガリー

LeafStudioさんの投稿:

LeafStudio's avatar
LeafStudio
@leafstudio
8ヶ月前.

Sziasztok monstanában egy kicsit zűrös voltak a napjaim, de a képregényeket ugyan úgy csinálom mint eddig a 12. fejezet már ellehet olvasni. A 13. fejezetet valamikor felrakom ( ma vagy holnap) és a 14. fejezetnek meg már kész van a vázlata. ( Ha minden jól megy és ha Isten is úgy akarja csütörtökön fent lesz.) Mindenekinek jó nyári szünetet.

LeafStudio's avatar
LeafStudio
@leafstudio
9ヶ月前.

Sziasztok azért ide is ki írom, hogy a következő fejezet. A szellemek közt 12. fejezete lehetséges, hogy 25-30 oldal között lesz. Egy picivel hosszabb lesz a megszokottól. Így nem biztos, hogy jövőhét hétvégére készlesz. Lehetséges, hogy egy picit tolódani fog, de még nem tudom megmondani biztosra, hogy mennyivel fog tolódani.

LeafStudio's avatar
LeafStudio
@leafstudio
約1年前.
Thumb chapter 1

Sziasztok most már ezen a platformon is aktívabban fogok részt venni. Ezt a Szellemek közt sorozattal kezdeném. Kezdjük ennek a történetét a legelején...